Caspari Center 10/2011

Caspari Center i Jerusalem har nyleg lagt ut den norske utgåva av nyheitsbrevet for oktober 2011 på nettet.

Her er senteret sin eigen presentasjon av nyheitsbrevet frå mailen som eg fekk for nokre dagar sidan, mens eg var i Israel:

I dette nyhetsbrevet fokuserer vi på en del av vårt arbeid som er i høyeste grad strategisk viktig. Det handler om arbeidet med enslige messianske jøder som vi i løpet av det siste året har utviklet i partnerskap Hagefen Publishing. I en liten bevegelse som den messianske bevegelsen i Israel møter denne gruppen store utfordringer. Å finne en livsledsager og å vite hva som er Guds vilje for den enkelte på dette området kan være veldig vanskelig. Her handler det i høy grad om vår framtid som en bevegelse av Jesus-troende jøder i Israel. Vi gleder oss over å være en del av dette arbeidet. Men som i alt arbeidet vi gjør er vi også her helt avhengig av din støtte og forbønn. Det betyr utrolig mye for oss.

Med ønske om Guds rike velsignelse,
Caspari-staben

For ei veke sidan besøkte eg Caspari Center i deira nye lokale i HaNevi´im Street 55. Gruppa vår fekk då eit interessant foredrag om den messianske bevegelsen ved Alec Goldberg. Han nemnte også då det han skriv om i nyheitsbrevet, at Caspari Center har samlingar der målet er å kopla einslege messianske jødar. Dette kan verka fjernt for oss i vår norske kontekst. Eg syns likevel dette er eit ganske interessant nyheitsbrev som seier ein heil del om opplevinga dei messianske jødane har av å vera ein liten minoritet i det jødiske samfunnet (dei utgjer 1-2 promille av den jødiske befolkninga i Israel).

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: