Sommartreff i Israelsmisjonen

Sist veke var eg på Israelsmisjonen sitt Sommartreff i Grimstad. Me hadde nokre herlege dagar med sol og godt fellesskap i tillegg til interessante samlingar med bibeltimar, misjonsinspirasjon og mykje meir. Den yngre generasjon i return2sender fekk som vanleg prega sommartreffet i stor grad.

DagenMagazinet var på plass og laga ein reportasje som først og fremst fokuserte på misjonstivoliet laurdag ettermiddag og på return2sender sitt arbeid med å finna vegen vidare for bevegelsen:

— Alt en gjør for misjonen
Markedssjef i Israelsmisjonen Olav Lende lot generalsekretær Rolf Gunnar Heitmann barbere ham på hodet til inntekt for Israelsmisjonen lørdag.

(…)

— «Veien» er en idè for å øke bevisstheten om Return2Sender og å skape engasjement rundt den videre driften. For tre år siden ble organisasjonen opprettet. Vi har siden jobbet mye med hvordan vi skal nå ut til nye ungdommer i Norge, for vi mener vår sak hører hjemme i enhver kristen sammenheng i landet — å bringe evangeliet tilbake til utgangspunktet, forklarer han. (Les meir)

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: