Kåring av Gullbloggen

Dagbladet kårar for tida (desember 2005) beste blogg i kategoriane: Politikk/nyhet, teknologi, U20 og Åpen klasse. I dag har dei kåra www.eirikso.com til vinnar i kategorien teknologi. Les intervju med Eirik Solheim som står bak vinnarbloggen her. Artikkelen inneheld også lenker til alle dei nominerte bloggane.

Eirik Solheim fortel at han starta bloggen som ein liten huskeliste for seg sjølve, og at han nå gjennomsnittleg har over 10000 unike brukarar pr månad. Ikkje verst! På spørsmål om koss han har greidd å få så mange lesarar, svarar han:

«Mange har bare funnet artiklene, jeg får en del treff fra Google. Men jeg er aktiv på nettet, leser og poster i mange forum og blogger. Leser jeg en interessant artikkel så lenker jeg til den fra min blogg. Da får den andre bloggen en trackback, og da kommer det en lenke til meg. Og så hender det jeg tipser Boingboing og andre blogger med mye trafikk om saker jeg har. Og når du først får en lenke på slike nettsteder er det mange som lenker til den saken igjen, og sånn baller det på seg.»

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.