Om blogging

Vårt Land skreiv nyleg eit stort oppslag om blogging. Artikkelen refererer til studenten Mari Flaaten som skriv masteroppgåve om blogging og som sjølv er aktiv bloggar. Ho forklarer blogg som noko anna enn ei vanleg heimeside, og også noko anna enn ei nettdagbok. Hennar definisjon på ein blogg er ein "hyppig oppdatert nettside i dagbokformat, organisert i omvendt kronologisk rekkefølge, med mulighet for kommentarer".

Det ligg ein artikkel der ho fortel om sine tankar om blogging her.

One thought on “Om blogging”

  1. Hei, det var interessant se denne «bloggen» – jeg har vel ikke helt visst hva dette var før? Jeg har hatt noe lignende i 7-8 år. Men det er artikler jeg selv skriver «når jeg får ånden» og det med «ånden» er litt i rykk og napp for meg – som de gammeltestamentlige profeter kanskje? Jeg legger også interessante artikler – ting jeg synes er viktige. Siden min har vært utrolig godt besøkt – gjerne mer enn 5000 treff i uken – har vært oppi 10000.
    Nå er det et år siden jeg har sett statistikken.Jeg vet vel ikke lenger hvordan jeg skal finne den statistikken? Gjesteboken er blitt stappet av søppelmail – men jeg vet ikke hvordan jeg skal fjerne den. Spurte Telenor – men de kunne ikke hjelpe. Jeg skjems litt av siden min – den er uprofesjonell. Og min aktivitet er liten. Jeg har ikke lært meg dette skikkelig og gjør det på helt amatørmessige måte i Netscape som jeg fikk for 7-8 år siden. Men hvis jeg skal bygge om siden – så vil det være uker med fulltidsarbeid. Presentasjonen av familien har jeg tatt bort – men for dem som vet, og det har til i dag vært bare meg, nå vet du – så er den her: http://www.lende.no/familie3 Siste året har vi fått «en sønn» til – Fahid fra Gaza. Han er muslim og vi har hjulpet ham mye med å få seg jobb, taxisertifikat etc. Jeg kaller ham vår muslimske sønn. Og er stolt av det. Jeg var nylig i Israel (www.lende.no/smerte) og hadde tenkt å besøke hans familie men kom ikke inn i Gaza. Skal prøve igjen så snart jeg får penger til ny reise.

    Ønsker deg alt godt –
    kjempeløye og gildt å sjå denne sida – eg vert mest nynorske i hove.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.